Tijdschrift

Het bestuur van de Beroepsvereniging van Muziektherapeuten vzw (BMT vzw) zet zich al verscheidene jaren in voor de uitbouw van de muziektherapie in België. Het hoofddoel van BMT vzw is immers het garant staan voor de kwaliteit van de muziektherapie.

De afgelopen jaren kon u reeds kennismaken met de nieuwsbrief van BMT vzw. Sinds 2010 heeft BMT vzw de stap gezet van de nieuwsbrief naar een tijdschrift. Het ‘Tijdschrift voor Muziektherapie” bestaat uit heel wat artikels van nationale en internationale erkende muziektherapeuten. U vindt er ook de rubriek met bedenkingen en een interview met een muziektherapeut van Belgische bodem. De redactie houdt u ook op de hoogte van de nieuwe boeken en cd’s die op de markt komen en u kunt er de aankondigingen en verslagen van workshops, voordrachten en studiedagen lezen.

Leden van de beroepsvereniging krijgen het tijdschrift automatisch toegestuurd, maar het is ook mogelijk om u als niet-lid te abonneren.

BMT vzw biedt u een abonnement op ons halfjaarlijks tijdschrift aan, zodat u op de hoogte kunt blijven van de ontwikkelingen binnen de muziektherapie.

Prijzen:

  • €25: Studenten
  • €30: Niet-studenten
  • €40: Instellingen/scholen
  • €15: Prijs per nummer

Abonnee wordt u door overschrijving van het juiste bedrag op rekeningnummer BE24 0682 4112 3738 met als mededeling: ‘abonnement tijdschrift + naam’.

Gelieve een mail voor bevestiging en uw postadres door te mailen naar beroepsvereniging@muziektherapie.net  zodat we u ons tijdschrift kunnen opsturen.

Daarnaast kunt u, indien u dit wenst, een interessant boek aangaande muziektherapie recenseren voor het Tijdschrift voor Muziektherapie. U kunt ons dan contacteren via beroepsvereniging@muziektherapie.net. Wij bezorgen u dan een gratis exemplaar van het betreffende boek.