Workshop piano-improvisatie

Beste muziektherapeut, beste geïnteresseerde,

 

Op 24 juni 2013 wordt u van harte uitgenodigd voor de inspirerende workshop piano-improvisatie in het Lemmensinstituut. In deze workshop gaan we onder de deskundige begeleiding van Paul Dinneweth op zoek naar nieuwe creatieve input en technieken op de piano. Hierbij proberen we stap voor stap in de improvisatie onze vertrouwde patronen achterwege te laten waardoor we in een klinische improvisatie een meer gevarieerde muzikale ruimte kunnen aanbieden.

Paul Dinneweth startte in de muziekwereld aan het stedelijk muziekconservatorium van Brugge. Hij vervolgde zijn studies aan het Lemmensinstituut te Leuven en de Conservatoria van Utrecht en Den Haag in verschillende disciplines zoals orgel, piano, zang, improvisatie, muziekgeschiedenis, contrapunt en fuga, koor- en orkestdirectie. Sinds 1992 woont Paul Dinneweth te Antwerpen en verplaatste zijn lesactiviteit zich naar het Lemmensinstituut en de Conservatoria van Antwerpen en Brussel. Een intens postgraduaat aan de Guildhall School te London stimuleerde hem om verder te zoeken naar nieuwe vormen van creativiteit, communicatie en performance, vooral dan voor klassieke muziek. Dit resulteert in een voortdurend zoeken naar nieuwe werkvormen en leer-inhouden zowel binnen het muziekonderwijs (Aquariusproject, muzische vorming, improvisatie) als op uitvoerend vlak (organist, dirigent, leider van diverse workshops).

 

Wanneer: maandag 24/06/2013 van 10u00 – 16u00

Waar: Lemmensinstituut Leuven – Herestraat 53 – 3000 Leuven

Kostprijs: € 55 (leden) - €70 (niet-leden) - broodjes zijn inbegrepen

Inschrijven: Dit kan via een mailtje naar beroepsvereniging@muziektherapie.net én met een overschrijving op rekeningnummer 068-2411237-38 met vermelding “workshop piano + uw naam”. (Inschrijvingsperiode loopt tot 15/06/2013)

Tijdstip: 
maandag, 24 juni 2013 - 10:00 - 16:00