Workshop percussie- BMT vzw

Beste leden, beste muziektherapeuten, beste geïnteresseerden,
 
De Beroepsvereniging van Muziektherapeuten vzw organiseert in het najaar een workshop cajónbouw. Uniek aan deze workshop is dat er na het bouwen van een eigen cajón tevens ook een workshop percussie doorgaat. Hierbij zal voornamelijk de cajón gebruikt worden, maar ook andere slaginstrumenten zullen aanwezig zijn.
 
 
Hoe verloopt het concreet?
 
De workshop cajonbouw wordt gegeven Paul Van Riel op 1 oktober 2012. Hij heeft zijn eigen atelier in Holsbeek. De cursus start om 10 uur en eindigt om 18 uur. Hier kunnen maximaal 8 deelnemers aan participeren.
Plaats: Putstraat 49, 3220 Holsbeek
 
Een week later op 9 oktober 2012, wanneer de cajón goed gedroogd en afgewerkt is, geeft Pieter Elias de workshop ‘percussie’. Verschillende stijlen zoals rock, samba, reggae, latin, afro ... worden verkend. Op die manier proeft iedereen van zowel de traditionele als de moderne de mogelijkheden met de cajón.
De workshop start om 19 uur en eindigt om 22 uur. Aan deze workshop kunnen 12 mensen deelnemen. De locatie is het PC Dr. Guislain. Ferrerlaan 88A te Gent. De ruimte waar de workshop doorgaat, is de loft.
Die avond zal de BMT vzw broodjes voorzien.
 
Prijs:
 €110: workshop cajonbouw + workshop percussie
€35: workshop percussie
 
 
Gelieve in te schrijven vóór 15 september 2012. Dit kan door het juiste bedrag (afhankelijk van welke formule u kiest) te storten op rekeningnummer met vermelding van workshop cajon/cajonbouw + uw naam en ookeen mailtje te sturen naar beroepsvereniging@muziektherapie.net
 
Tot dan,
Daisy Varewyck
 
 

NB: Leden krijgen voorrang om deel te nemen aan de workshops.

Personen die zich inschrijven voor de workshop cajónbouw zijn per definitie ook ingeschreven voor de workshop percussie.

 

Tijdstip: 
dinsdag, 9 oktober 2012 - 19:00 - 22:00